آخرین بروز رسانی اخبار سایت جمعه 29 اردیبهشت 1402
 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

  

 

 

 

  

 
 

این واحد در اولین قدم های مراجعه کودکان به بیمارستان ،وضعیت آنان را مورد بررسی قرار داده و برای آنان تشکیل پرونده می دهند.  مددکار محک برمبنای شرایط بیمار درصد حمایتی که نشان دهنده (پرداخت هزینه ها توسط محک به کل هزینه های بیمار است را تعیین می کند) این درصد براساس یک  لیست کنترل می شود پس از تعیین  وضعیت خانواده  مددکاران محک در زمینه راهنمایی در امور درمان و پرداخت هزینه های مرتبط با بیماری در کنار بیماران و خانواده آنان خواهند بود.



مددکاری محک یکی از زیر مجموعه‌های بخش خدمات حمایتی است، که با فعالیت کارمندان موظف و یاوران داوطلب خود، عهده دار ارائه خدمات مادی و معنوی به کودکان بیمار و خانواده هایشان است. اولین و مهم ترین وظیفه بخش مددکاری تشکیل پرونده برای کودکان مبتلا به سرطانی است که می‌توانند تحت حمایت محک قرار بگیرند. مددکاری با جمع آوری اطلاعات خانوادگی، فردی، پزشکی و روند درمان و طبقه اجتماعی و اقتصادی خانواده بیمار، جهت رفع نیازهای آنها فعالیت می‌کند.پیگیری امور درمانی بیماران، اعم از تهیه دارو، بیمه کردن بیمار و خانواده، بستری و ترخیص بیمار، پرداخت هزینه‌های دارو و درمان از عمده ااقدامات این بخش است.مشاوره برای رفع مشکلات اجتماعی و اقتصادی بیمار و خانواده ها و در صورت تشخیص مشکلات حاد روانی ارجاع به روان شناس، اطلاع رسانی به مراجعان، بازدید منزل برای بررسی وضعیت اجتماعی اقتصادی خانواده از طریق مشاهده و مصاحبه مستقیم، فعالیت دیگر مددکاری است.

هچنین مددکاری با کمک یاوران، هرساله اهدای مواد غذایی به خانواده‌ها انجام می‌شود و در آغاز سال تحصیلی با اهدای لوازم تحریر، در فصل زمستان با اهدای لباس گرم و با فرا رسیدن نوروز با اهدای عیدی به کودکان سعی در شاد کردن آنها دارد. از آنجا که حدود 60 درصد کودکان تحت حمایت محک از شهرستان‌ها به تهران می‌آیند، بنابراین محک و بخش مددکاری تسهیلات ویژه‌ای برای آنها قائل می‌شود. مددکاران داوطلب محک پس از آموزش در بیمارستان محک به بیمارستان‌های دولتی و دانشگاهی می روند تا ضمن معرفی محک، بیماران را نیز از لحاظ مادی و معنوی یاری دهند.

سایر فعالیت‌های مددکاری، ترویج امید به زندگی، برگزاری جشن‌ها و برنامه‌های شاد، تأسیس مدرسه مجازی، حضور و همراهی بیماران در بخش‌های مختلف بیمارستان محک (کلینیک، شیمی درمانی و...)، بررسی و پیگیری و رفع مشکلات اجتماعی و خانوادگی بیماران، مشاوره به خانواده و ارجاع به مؤسسات موازی در رفع اختلافات خانوادگی، اعتیاد والدین، مشاوره های ازدواج و پس از ازدواج، مشاوره به خانواده‌های بیماران متوفی و برگزاری دوره‌های آموزشی جهت ارتقاء سطح علمی مددکاران موظف و داوطلب است.

اطلاعات کامل تر درباره مددکاری محک